OCTOBER 2-3-4, 2018

Quebec City Convention Centre, Canada

Program Committee

Yves Desjardins
président du comité de programme
INAF, Université Laval

Renée Michaud
INAF, Université Laval

Laurent Bazinet
INAF, Université Laval

Émilie de La Haye Duponsel
Agriculture et Agroalimentaire Canada / Agriculture and Agri-Food Canada

Sophie de Reynal
NutriMarketing

Vincenzo di Marzo
INAF, Université Laval

Samuel Godefroy
INAF, Université Laval

Sandra Hardy
Créneau aliments santé,  Québec International

Laurélie Trudel
INAF, Université Laval

Valérie Lacasse
MAPAQ
Ministère de l’Agriculture, des Pêcheries et de l’Alimentation du Québec

Paul-Thomas Lacroix
Produits Naturels Canada

Sophie Layé,LIA,
INRA, L’Institut national de la recherche agronomique

Martyne Audet
  Consultante
Chargée de projet – Programme et partenariats

Fadia Naim
Cintech agroalimentaire

Denis Roy
INAF, Université Laval

Marie-Claude Viger
MAPAQ
Ministère de l’Agriculture, des Pêcheries et de l’Alimentation du Québec

PARTNERS

BÉNÉFIQ IS …
The international rendezvous on health ingredients that will be held from October 2 to 4, 2018, at the Quebec City Convention Centre in Canada. Anchored in Quebec City’s reputation for excellence in food and health, BENEFIQ is a must-attend event sparking synergy among scientists and industry professionals from this rapidly evolving sector.
An initiative of the Institute of Nutrition and Functional Foods (INAF)

Share This